Power

'Ik ontmoette er aardige mensen'

Waarom Power

Als we ouder worden, krijgen we meer vrije tijd en daardoor meer ruimte voor onszelf. Soms zit het niet mee en zijn er vragen naar oplossingen
Maar er zijn geen algemene spelregels voor het ouder worden. Er zijn wel enkele gemeenschappelijke vragen: Wat wil ik? Wat kan ik? Wat vind ik belangrijk? Met wie voel ik mij verbonden? Waar ga ik mij voor inzetten?

Wat is het

POWER biedt senioren de mogelijkheid hierover met elkaar van gedachten te wisselen, elkaar te inspireren en concrete stappen te zetten die passen bij hun nieuwe levensfase. Het resultaat mag er zijn: het vinden van een persoonlijke balans, het ontdekken van eigen kracht, het leggen van nieuwe sociale contacten in een inspirerende gemeenschap en het oppakken van zinvolle activiteiten die vaak ten goede komen aan alle generaties.

Vijf inspiratie workshops
Video afspelen

Veerkracht op leeftijd: Ervaringen

Hoe werkt het

POWER begint met vijf inspiratie-workshops. Voor een aantal mensen leiden die tot directe plannen voor gezamenlijke activiteiten. Anderen broeden op mogelijkheden, of laten alles eerst even bezinken.
Een paar voorbeelden van resultaten, zoals deelnemers die hebben verwoord:

Power is prima

Wat deelnemers vinden

‘Ik heb aardige mensen leren kennen die mij geholpen hebben mezelf op de rails te zetten’

‘Ik heb meer vertrouwen gekregen in mezelf maar ook in anderen’

‘Een kookclub oprichten, wandeltochten uitzetten, een gezellige praatgroep, een filmkring, alles kan’

‘Ik voel tevredenheid, ben opgewekter, sta open voor nieuwe plannen’

Terugkomdag Powersept. 2019

Terugkomdag september 2019

Start Power 2020

In september 2021 hebben we de derde Power-training afgerond, die we in 2020 zijn opgestart. Ondanks de onderbreking door Corona hebben de senioren elkaar geïnspireerd en zijn een aantal kringen opgestart. Zo hebben enkele deelnemers tijdens de laatste workshop afgesproken nog dezelfde week samen naar de film te gaan in Mimik. Is dit iets voor u? Meld u dan aan via een email.

Belangstelling ?

De volgende training start op 9 november. De workshops zijn steeds op dinsdagochtend (9 en 23 november, 7 en 14 december). De datum voor de vijfde workshop wordt in overleg met de deelnemers bepaald.

De workshops worden gehouden in een zaal van de Koningskerk in Keizerslanden (Mariënburghstraat 4, 7415 BP Deventer).

Mede dankzij het subsidie van de gemeente Deventer bedraagt de deelnemersbijdrage
€ 60  (inclusief materiaal)

(Als men voldoet aan de voorwaarden is de Rechtop-bijdrageregeling van toepassing. Voor meer informatie ga naar rechtop.nu)

Vragen...

Hebt u vragen of ideën…