Programma 2021

Iedere week anders

Zomer
Klik op de datum voor de beschrijving

Wij fietsen via de bossen van Epse en Dorth naar camping De Waterjuffer voor de koffiestop. Daarna gaan wij over de Gorsselse heide richting Joppe en Epse.

Wij fietsen langs de IJssel naar Observatorium Keizersrande. Op landgoed De Haere zijn nog overblijfselen uit de Koude Oorlog. Via Hoenlo, Eikelhof, Diepenveen weer richting Deventer.

Wij fietsen naar het Geert Groote Huis dat op het mooiste plein van Deventer staat. Dan gaan wij naar de vroegere kapel van het vrouwenklooster uit de 15e eeuw in Diepenveen.

Fiets gids van het Gilde op de rug gezien

Zit het weer tegen

In geval van temperaturen boven de 30 graden, teveel regen of te harde wind wordt de rit afgelast. Raadpleeg in geval van twijfel de VVV of mail ons:

Nazomer
Klik op de datum voor de beschrijving

Wij gaan naar museumboerderij De Pothaar via een route langs de Schipbeek en door Salland met zijn mooie coulisselandschap, houtwallen beken en bossen.

Deze tocht brengt ons door een prachtig afwisselend landschap. Wij gaan op zoek naar “Het wonder van Frieswijck”. En hoezo “Knuffelpad”..
Via Wesepe, Broekland en Olst komen wij terug in Deventer.

Via de Bolwerksmolen en de mooie IJsselvallei gaan wij naar de ruïne van slot Nijenbeek. 

Alweer de laatste tocht van dit seizoen! Wij fietsen een afwisselende tocht door het mooie Salland. Misschien beginnen de bladeren al te kleuren.