Digitaal

Vaardiger op PC, tablet of mobiel

Al doende leert men

‘Al doende leert men’ was ons devies met onder ander de inloopspreekuren waar U met een vraag kan binnenlopen. Deskundige instructeurs staan klaar om U verder op weg te helpen. (Zie hiernaast)

Eventueel met (vervolg-) workshops.

Wij bieden thans op drie plaatsen in Deventer inloopspreekuren aan:

Cursussen

Wilt U meer uit Uw tablet, laptop of smartphone halen, neem dan contact met ons op om te zien hoe we een oplossing voor U kunnen vinden.

Onze mogelijkheden voor workshops en cursussen zijn aanmerkelijk uitgebreid door ons partnerschap met de Bibliotheek Deventer

Contact

Hebt U een probleem met of vraag over uw mobiel, tablet of PC dan willen wij u graag helpen.

Behalve op onze inloopspreekuren kunt U onze hulp  ook per telefoon of per email vragen.

Leg ons Uw vraag voor en wij zoeken samen met U een oplossing.

bel ons op
06-2367 5365

Inloopspreekuur

Het gebruikelijke inloopspreekuur vindt voorlopig niet op “Humanitas” plaats maar in de bibliotheek Keizerslanden (Graaf Florisstraat 3):
Iedere 3de dinsdagochtend van de maand van 10:30 tot 12:00 uur  gehouden.

Een twee maandelijks inloopspreekuur voor de bewoners van de ‘Ludgerus‘. Karel de Grotelaan 1.Let op de interne aankondigingen. Eerst volgend spreekuur 10 November, 14.00-15.30 uur

Een inloopspreekuur op de van Vlotenhof, Zandweerd.
Laatste donderdag van de maand,
van 14.00-15.30 uur;
 24-11.

Haal meer uit uw ...!

Als Online cursussen voor U geen uitkomst bieden kunt U bij ons terecht voor workshops met Uw mobiele apparaten (tablets en smartphones). We werken in kleine groepjes geleid door kundige docenten.

Zo hebben we voor beginnende gebruikers cursussen van drie dagdelen om goed wegwijs te worden op iPhone, iPad, Android smartphone of een Android tablet.

Voor sommige cursussen moeten wij een bedrag vragen. Dat verschilt per cursus.

(Wanneer die kosten een drempel voor u vormen om deel te nemen is er de gemeentelijke ‘Rechtop-regeling’ waarmee de kosten verminderd kunnen worden. Neem contact met ons op wanneer U van die regeling gebruik wilt maken. Meer informatie op rechtop.nu)