Inloopspreekuur

Wat?
SeniorWeb Deventer organiseert regel­matig een inloopspreekuur voor computers en tablets. Deskundige SeniorWeb-vrijwilligers staan klaar met raad en daad. Het spreekuur is bedoeld voor het beantwoorden van eenvoudige vragen, het geven van korte tips en het oplossen van kleine problemen, in ongeveer 15 à 20 minuten.

 

Voor wie?
Startende en gevorderde computer­­gebruikers kunnen op het ­spreekuur terecht met vragen over het gebruik van tablets en computers. Bijvoorbeeld vragen over toepassingen zoals e-mail, internet, onderhoud, foto­'s bewerken, tekst verwerken enz.
Op het spreekuur kunt u verder informatie krijgen over de computer­- en tablet-cursussen en andere diensten van SeniorWeb.

 

Aanmelden?
U hoeft zich niet aan te melden, maar u kunt gewoon binnenlopen. We vragen u om begrip, voor als u even moet wachten.

 

Wat kost het?
Uw bezoek aan een inloopspreekuur is gratis.

 

Wat niet?
Het spreekuur is niet bedoeld voor technische reparaties aan de hardware. Op het spreekuur kunnen geen zaken behandeld worden, die veel tijd in beslag nemen, zoals intensief onderhoud aan de computer. Het spreekuur kan geen vervanging zijn van een computer­cursus.
Voor zaken waarvoor meer tijd nodig is, verwijzen wij u naar een Workshop Op Maat, of een geschikte cursus.


Waar?
In het Leercentrum van SeniorWeb Deventer, op het adres Balderikstraat 2 A.
Daar staat een aantal desktop-computers klaar, om uitleg en advies aanschouwe­lijk te maken. U kunt ook uw eigen laptop mee­nemen naar het inloop­spreekuur. Het is belangrijk dat u uw eigen tablet of smartphone meebrengt, als het daarom gaat.

 

Wanneer?
Er is een inloop­spreekuur op elke derde donderdag­­middag van de maand.
Tijd: van 13:30 tot 15:00 uur.

ijsselfront

facebook

twitter

wilhelminabrug

TOP